Op deze pagina hebben we verschillende documenten en links op een rij gezet voor onze leden.

Inschrijfformulier Let’s Dance
Wanneer je heb besloten lid te worden van Let’s Dance vul dan (samen met je ouders) ons inschrijfformulier in. De beide pagina’s mag je inleveren bij de trainster of mailen naar info@letsdancebeek.nl

Dansschoentjes/Danslaarsjes
Voor optredens en wedstrijden moeten danslaarsjes aangeschaft worden:

jazzlaarsjesDe minioren en junioren dansen op halfhoge Le Papillon Jazzlaarsjes. Deze zijn nieuw te bestellen via Van Beers b.v. per e-mail info@vanbeersbv.nl Voeg in de mail de afbeelding toe om verkeerde laarsjes te voorkomen. Via marktplaats of via mede danseressen is natuurlijk te informeren naar tweede hands laarsjes.
Tijdens de training mogen de laarsjes gedragen worden. Om te veel slijtage te voorkomen mag ook altijd op flexibele balletschoentjes getraind worden van bijvoorbeeld Scapino.
gardelaarsjesDe jeugd en hoofdklasse dansen de garde dans op halfhoge can can laarsjes. Deze zijn te bestellen via Van Beers b.v. per e-mail info@vanbeersbv.nl Voeg in de mail de afbeelding toe om verkeerde laarsjes te voorkomen.
show balletschoentjesDe jeugd en hoofdklasse dansen de show dans op zwarte balletschoentjes. Deze zijn te bestellen via Podium Nijmegen. Er zijn kinder en dames maten. (Let op: kleur zwart bestellen)